Regnskapstjenester

Vi vet at hver og en av våre kunder er unike med hver sine unike behov. Derfor har vi fokus på at vårt samarbeid skal gi deg et regnskap du har nytte av, og at alle nødvendige arbeidsoppgaver utføres effektivt. Vi utfører alt fra lovpålagte rapporteringer, årsoppgjør og presentasjoner i styremøter, og vi har som mål at ditt regnskap skal være en verdifull ressurs for deg. 

Hos oss bestemmer du selv hvor mye eller hvor lite av regnskapet du ønsker å gjennomføre. Du velger selv om du vil forholde deg til fysiske dokumenter eller om du vil opp i skyen med elektronisk bilagshåndtering. Vi hjelper deg uansett med å sette opp gode rutiner og introduserer deg for regnskapssystemer og løsninger som er tilpasset dine behov.

Eksempler på hvordan vårt regnskapssamarbeid kan fungere:

Gjør mye selv

  • Hvis du ønsker å beholde ditt gamle faktureringssystem, motta faktura til din egen postadresse og betale de selv så er dette selvsagt mulig. Vi mottar da ferdige bilag i perm til gitte tider, bokfører disse og rappoterer i henhold til avtalte frister. 

Gjør noe selv

  • Benytt en av våre faktureringssystemer til en fast, lav månedssum for å lage og skrive ut faktura til dine kunder, og send ferdig godkjente og betalte inngående faktura til din regnskapsfører for behandling på epost. Vi bokfører, importerer de utgående fakturaene dine direkte til våre regnskapssystem og oppdaterer innbetalinger fra kunder direkte fra banken.

Gjør litt selv

  • Benytt en av våre faktureringssystemer til en fast, lav månedssum og send alle fakturaer digitalt til dine kunder. Via et av våre bilagshåndteringssystem kan du kan ta inn faktura fra epost og EHF og jobbe med de der, kontere de med riktige kontoer og godkjenne de. Vi bokfører importerer inngående og utgående faktura, betaler for deg, og oppdaterer innbetalinger og utbetalinger direkte fra banken. 

Gjør så lite som mulig

  • Lever faktureringsgrunnlag til oss til avtalte tidspunkt og vi lager og sender ut fakturaene for deg. Opprett en digital postkasse i vårt bilagshåndteringssystem slik at alle faktura først behandles av oss og så godkjennes av deg med et tastetrykk, du slipper å ta i mot en eneste faktura i posten. Vi bokfører, tar i mot og betaler fakturaene for deg, og importerer alle inn og utbetalinger direkte fra banken. 

 

Sammen finner vi en løsning som passer deg og dine rutiner aller best.